WIE BEN IK?

Dit ben ik

Mijn naam is Marlene, en door het vele reizen in mijn jonge jaren heb ik geleerd dat, in essentie, we allemaal veiligheid,  liefde en erkenning nodig hebben. Dit vormt de basis van m-balance.

Nu als coach en trainer wil ik niks liever dan anderen helpen met hun proces. Dat je in balans bent, je vanuit je kracht leeft, maar tegelijkertijd nog wel met beide benen op de grond staat en bewuste keuzes maakt voor jezelf.

Vanaf je jeugd wordt je onbewust al gevormd door bijvoorbeeld overtuigingen en patronen over wie je denkt te zijn. En dat is heel normaal. Je wordt gevormd door je opvoeding, cultuur, verwachtingen en oordelen van anderen en eventuele emotionele gebeurtenissen. Dit neem je allemaal mee in je volwassen leven. Vaak helemaal prima, maar soms loop je tegen jezelf aan.

Met meer dan 20 jaar ervaring in het bedrijfsleven als trainer en consultant weet ik maar al te goed waar de uitdagingen liggen: gedreven door deadlines (mentaal), de stress die het veroorzaakt heeft (emotioneel) en de (fysieke) klachten die daardoor ontstonden.

Maar ook privé hebben we te maken met uitdagingen: Wie ben ik? Welke overtuigingen drijven je keuzes? Hoe kan je beter je grenzen bewaken? Vervul je jouw rol omdat het zo “hoort” en omdat het van je “verwacht wordt”? Wat doet dat met je? Ben je na een lange dag helemaal uitgeblust? Waar loop je op leeg?

Naast mijn eigen instituut ben ik tevens docent en examinator bij ZoMa Opleidingen (onder andere voor de 2-jarige opleiding tot Holistisch Therapeut op HBO niveau) in Westervoort en Den Haag en ben ik opgeleid tot Mindful Run/ Walk instructeur. Tevens ben ik nog steeds actief in het bedrijfsleven als trainer op gebied van Organisatiecultuur en Leiderschap.

 

Registraties

NIBIG

NIBIG

CRKBO

ReikiVerenigingCirkel

Reiki Vereniging Cirkel