WAT IS REIKI

Reiki is het Japanse woord voor universele levensenergie. Het woord Reiki bestaat uit de Japanse karakters Rei (universeel of onbegrensd) en Ki (levensenergie of vitale kracht). 


Als je Reiki geeft maak je verbinding met de oorspronkelijke energiebron. Je bent een kanaal waardoor de levensenergie naar jezelf en ook door anderen kan stromen.
Blokkades die zich in de loop van je leven in de energiebanen opgehoopt hebben zouden ziekte en klachten kunnen veroorzaken. Ook de reguliere geneeskunde erkent inmiddels dat gezond zijn betekent dat je lichaam en geest in balans moeten zijn. Reiki kan je daarbij helpen!

Reiki helpt bij het vrijkomen van de energiebanen. Het brengt processen op gang waarbij soms ontwikkelingen bij de ontvanger ontstaan die in eerste instantie niet voor de hand liggen.

In de holistische wereld hebben lichamelijke klachten een geestelijke, emotionele of spirituele oorzaak. Reiki is erop gericht deze zaken te accepteren als een deel van jezelf. Als gevolg daarvan zullen lichamelijke, emotionele en geestelijke problemen afnemen.


Let op! Reiki vervangt nooit de reguliere gezondheidszorg of hulpverlening.

m-balance is aangesloten bij vereniging Reiki Cirkel onder lidnummer: M18/1028.

Reiki