REIKI 1

In de Reiki 1 cursus leer je Reiki op fysiek niveau in te zetten, dus hoe je met Reiki lichamelijke klachten kunt behandelen als hoofdpijn, buikpijn, nek-, schouder-, rugklachten en dergelijke. Hiervoor krijg je vier inwijdingen in de Reiki cursus. Een inwijding opent het kanaal naar de universele energie.


Voor wie?

Bij de Reiki 1 cursus ligt de focus op het ontdekken van de energie, het openen van je energiekanaal, het doorstromen van je systeem, het leren wat Reiki is, klachten behandelen, en ook dat je vanuit bewustzijn naar jezelf leert te kijken. Stel je hebt pijn aan je schouders en je geeft jezelf Reiki, dan raakt Reiki het zelfhelend vermogen aan, waardoor je schouderpijn weg kan gaan. Dat is puur fysiek uitgelegd. Maar Reiki gaat verder dan dat, Reiki raakt het systeem Holistisch aan, dat betekent dat op elk niveau; fysiek (lichamelijk), emotioneel (de emoties die eronder liggen), energetisch (bepaalde energetische verstoringen), mentaal (gedachten en overtuigingen) en spiritueel (de oorzaak van de klacht) we de mens zien, als geheel.

Op al die vlakken brengt Reiki heling. En dat in combinatie met het bewustwordingsproces, maakt dat je je eigen leven vanuit regie vanuit je hart én je hoofd weer helemaal krijgt. Weer thuiskomt in jezelf. Je intuitie weer leert te voelen en weer echt in je kracht komt te staan.