Zoeken
  • Marlene

Uit de drukte

Bijgewerkt: mei 21

We leven in een ongeduldige instantwereld. Altijd maar bezig zijn met het volgende op het programma. Wat is het dan heerlijk om een regenachtige dag gewoon alle drukte uit de weg gaan en niks te moeten.

Ik heb een hele doos peg dolls gekocht en wil deze met aandacht schilderen. Heerlijk om zo ontspannen bezig te zijn, mijn gedachten gewoon te laten dwalen en bij ieder poppetje dat ik schilder zie ik iemand uit mijn leven. Het is een moment van ontdekking, bezinning, vrede creëren met situaties die ik met die personen heb meegemaakt. Maar ook het plezier met dat andere poppetje! En dat poppetje in mijn leven waar ik zo mee gelachen heb, mijn verlangens mee heb gedeeld. En weer de ander waar ik altijd kon uithuilen. En zo verder gaand door mijn ‘systemen’ kom ik bij het poppetje dat ik zelf ben, en mijn innerlijk kind.

Wat een mooie reis om je innerlijk kind te ontmoeten en te erkennen. Daarmee kan je onbewuste blokkades, angsten en beperkingen loslaten en helen die je door de jaren heen bij je hebt gedragen. En door dat los te laten, is er (nog) meer ruimte voor vrij zijn en geluk.

Dat geluk voelen in het nu, in dít moment. Niet iets uit het verleden, dat is een herinnering. En niet iets uit de toekomst, dat is nog maar een fantasie.
#mbalance #innerlijkkindwerk #familieopstellingen #holistischevisie #trainer #reiki #coaching #nugelukkigzijn #mindfulness #vught

1 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven

Stilte