Zoeken
  • Marlene

Stilte

Bijgewerkt: mei 21

Als we het woord Stilte horen denken we al gauw aan het tegenovergestelde van Bewegen. Maar stilte (of verstilling) is wat anders: Stilte is een energetische eigenschap van Zijn. Iedereen draagt het in zijn hart. Je voelt het niet altijd (bijvoorbeeld na vele kopjes koffie of een woordenwisseling) maar het is er wel.

Helaas kiezen veel mensen om uit verbinding te raken met die stilte. We kiezen al gauw voor een leven waar we niet meer bij onszelf blijven. Continue afgeleid, “te druk”, geluiden, stress, emotie, stimulerende voeding, afweermechanismen, angst…. zeg het maar. En voordat je het weet wordt dat het leven wat wij als “normaal” beschouwen. Totdat er een shift ontstaat in je leven. Zoals dat op dit moment voor velen het geval is. Gebruik deze periode dan ook om weer te voelen. Kom weer in contact met jezelf - in het hier en nu - in jouw lichaam. Laat het leven stromen met een simpel ritme: het ritme van de stilte. Je hoeft het niet te zoeken, je hoeft er niet je best voor te doen. Het mag er gewoon zijn. Zo simpel is het!

#seekstillness #holistischevisie #holistischcoach #reikitrainer #vught #verbinding #stilte #tijdvoorjezelf #mindfulness #mbalance www.m-balance.nl


6 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven