Zoeken
  • Marlene

Ik leef mijn leven met toewijding

Ik leef mijn leven zoveel mogelijk volgens de 5 reiki principes van Usui. Usui gaf deze door aan zijn leerlingen om zo een vol en gelukkig leven te leiden. Vandaag volgt de derde.


3. Just For Today, I Will Do My Work Honestly (Juist vandaag wil ik mijn leven eerlijk verdienen)

Toen ik deze voor het eerst las dacht ik aan concrete voorbeelden zoals corruptie of je ziekmelden als je dat niet bent. Maar hier zit toch wel veel meer in.


Het gaat niet allen over eerlijk zijn maar ook over integriteit en toewijding. Doe je werk zo goed als je kan en wees eerlijk tegen jezelf en de mensen om je heen. En denk bij werk niet alleen aan datgene waarmee je geld verdient, maar denk ook aan bijvoorbeeld dagelijkse klusjes, doelstellingen die je jezelf gesteld hebt of je studie.


Ik heb teruggekeken op mijn leven en de keren dat ik niet eerlijk ben geweest en realiseerde me dat het vooral mezelf pijn deed.


Eerlijk zijn tegen mezelf in alles wat ik doe en wat ik als persoon belangrijk vind. Trouw blijven aan mezelf. Ik moet mijn eigen leven leiden en mezelf in de spiegel kunnen aankijken. Ik ben al goed op weg! En jij?

2 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven

Stilte