Zoeken
  • Marlene

Mediteer elke dag 20 minuten!

Bijgewerkt op: mei 21

Dat had ik ergens gelezen. Maar waar haal ik die tijd vandaan?Thuis gebonden dacht ik dat 10 minuten dan toch wel zou moeten lukken. En al doende kwam er na een paar dagen toch een ander perspectief bovendrijven: al die taken die ik zo nodig gedaan moet krijgen, moeten die echt? Welke zijn wezenlijk en welke wil ik misschien alleen maar doen vanuit ego-drijfveren? Meetellen, van me laten horen, serieus genomen worden, het gevoel hebben dat mijn bestaan ertoe doet?

En wat is het heerlijk om even een moment voor mezelf te hebben, even te voelen hoe mijn adem door mijn hele lichaam gaat, naar ieder celletje van kruin tot teen. Voor je het weet ben je 20 minuten verder....


#mbalance #mediteren #holistischevisie #tijdvoorjezelf #mindfulness

2 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven

Stilte