Zoeken
  • Marlene

Aarden door te wandelen

Ik ben gisteravond heerlijk gaan wandelen langs de Essche Stroom met een vriendin. Wat een genot om op een mooie zomeravond erop uit te gaan en weer in contact te komen met moeder aarde. Langs het water, genieten van de geluiden, lekker bijkletsen, de natuur ruiken, observeren, voelen… ik kwam opgeladen thuis! Door de hectiek van de dag willen we nog wel eens teveel in het hoofd zitten en is het juist belangrijk om tijd te nemen om te aarden, weer in contact te komen met jezelf. Dat kan natuurlijk ook thuis, met beide voeten op de grond en bewust te voelen, eventueel je knieën en voeten aandacht geven, visualiseren, maar lekker buiten in de natuur zijn helpt zeker ook!


Vanochtend werd ik lekker uitgeslapen wakker. Om nog even dat gevoel vast te houden ben ik de tuin in gegaan. Wat een weldaad aan pracht. Veel bloemen, heel veel bijtjes, spinnetjes en andere beestjes – zoals het hoort.
#lovenature #blijvenaarden #selfhealing #staytunedtonature #trainer #mindfulness #vught #holistischcoach #reiki #genieten #mbalance

15 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven

Stilte