MINDFUL RUN / MINDFUL WALK

Mindful Run / Mindful Walk cursus

Mindful Walk is een bijzonder fijne en effectieve manier om in beweging te komen, bewuster te ademen en weer in balans te komen. En dat zorgt voor minder stress en meer energie en ontspanning. Het is voor iedereen: maakt niet uit welke leeftijd, wat je geslacht is en of je wel of geen conditie hebt.  Een cursus bestaat uit 5 bijeenkomsten van 1,5 uur en kost €95,00 pp. Een kennismakingsclinic duurt 1,5 uur en kost €15,00 pp.

Wegens COVID-19 is het ook mogelijk de Mindful Run / Mindful Walk ONLINE (via Zoom) te doen. De voor- en nabespreking zijn online en je kiest zelf wanneer je jouw individuele Run of Walk die dag inplant. Dit programma bestaat uit 4 individuele online bijeenkomsten en kost €145,00. Na afronding ben je van harte welkom om kosteloos een keer aan te sluiten bij een 5-weekse cursus.


De Mindful Walk cursus is tevens zeer geschikt om in te zetten in een bedrijfstraject om verzuim en spanning op de werkvloer tegen te gaan. Ook een eenmalige clinic verzorgen, of een cursus op maat behoort tot de mogelijkheden. Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie.

 
  • Facebook
  • Instagram

+31 6 4014 9993

Vught