HOE WERKT HET?

Door coaching help ik je weer in contact te komen met wie je werkelijk bent. Door je te helpen uit de laag van jouw verhalen waarmee je jouw leven kleurt en te verschuiven naar je essentie, jouw innerlijk.

Denk daarbij aan vragen zoals: wie ben ik, waar ligt mijn hart, hoe kan ik bij mezelf blijven, wat vind ik belangrijk in werk en leven?

Ik ga er vanuit dat iedereen in de kern al heel en compleet is. Het is niet nodig om jezelf te verbeteren, bij jezelf weg te gaan om aan de verwachtingen te voldoen, of om een betere versie van jezelf te maken. Welke patronen, overtuigingen en overlevingsmechanismen spelen er? Als we dit weten, kunnen we helemaal doordringen tot de kern van de klachten. Dan volgt het helen. Om vrij te zijn van allerlei oude pijnen en belemmeringen en weer vanuit je essentie te leven.


Methodieken die ik inzet zijn: Zijnsorientatie, systemisch werk (opstellingen), diverse loslaattechnieken (bijv. Sedona Release Method, Emotional Freedom Techniques (EFT)), visualisaties en meditaties. Mindful walking/running kan onderdeel van het traject zijn indien gewenst.

Stones of Meaning