Binnenkort weer! | Landgoed Bleijendijk

Reiki 1 Cursus

In de Reiki 1 cursus leer je Reiki op fysiek niveau in te zetten, dus hoe je met Reiki lichamelijke klachten kunt behandelen als hoofdpijn, buikpijn, nek-, schouder-, rugklachten ed. Reiki ondersteunt het zelfhelend vermogen van je lichaam.
Reiki 1 Cursus

Tijd en locatie

Binnenkort weer!
Landgoed Bleijendijk, Bleijendijk 2, 5261 NL Vught, Netherlands

Over het evenement

Bij de Reiki 1 cursus ligt de focus op het ontdekken van de reiki energie, het openen van je energiekanaal, het doorstromen van je systeem, het leren wat Reiki is, klachten behandelen, en ook dat je vanuit bewustzijn naar jezelf leert te kijken. Stel je hebt pijn aan je schouders en je geeft jezelf Reiki, dan raakt Reiki het zelfhelend vermogen aan, waardoor je schouderpijn weg kan gaan. 

Dat is puur fysiek uitgelegd. Maar Reiki gaat verder dan dat, Reiki raakt het systeem Holistisch aan, dat betekent dat op elk niveau; fysiek (lichamelijk), emotioneel (de emoties die eronder liggen), energetisch (bepaalde energetische verstoringen), mentaal (gedachten en overtuigingen) en spiritueel (de oorzaak van de klacht) we de mens zien, als geheel.

Info:

Cursus van 09:30 - 15:30 en een terugkom moment van 2 uur.

Locatie:  Landgoed Bleijendijk, Vught

Kosten: €199,-. Als je met 2 of meer inschrijft is het tarief € 175,-pp. Voor organisaties is dit tarief exclusief 21% BTW. Tarieven voor particuleren zijn inclusief 21% BTW.

Inclusief: Syllabus, thee, water en versnaperingen.

Cursus dient vooraf betaald te worden door overmaking factuur. Bij inschrijving zal een factuur worden toegestuurd. Zie algemene voorwaarden op de website.

Deel dit evenement