Datum en tijd samen af te spreken | Online - kan overal!

Online Mindful Walk / Mindful Run cursus

Wegens COVID-19 is het ook mogelijk de Mindful Run / Mindful Walk ONLINE (via Zoom) te doen. De voor- en nabespreking zijn online en je kiest zelf wanneer je jouw individuele Run of Walk die dag inplant.
Registratie is afgesloten
Online Mindful Walk / Mindful Run cursus

Tijd en locatie

Datum en tijd samen af te spreken
Online - kan overal!

Over het evenement

De Mindful Walk methode maakt je bewust van je ademhaling en leert jou met diverse oefeningen/technieken je ademhaling te verbeteren waardoor je zult merken dat je hier tijdens het sporten/wandelen maar ook gedurende de dag meer energie zult krijgen. De ademhalingstechniek verbind je met het ‘hier en nu’ en is de meest gezonde manier van ademhalen. Je leert tijdens de cursus ook beter wandelen en luisteren naar je lichaam. We gaan mindfulness technieken toepassen en yogaoefeningen doen in combinatie met hardlopen (mindful run) of wandelen (mindful walk). De aangeboden cursussen hebben als doel om jou beter te laten ademen, zodat je gemakkelijker en beter leert lopen. Daarnaast richt de training zich op het leren focussen en je bewust te maken van het NU. Je gaat hoe verder de cursus vordert steeds meer van je hoofd naar je hart.

Met als uiteindelijk het belangrijkste resultaat: MEER ENERGIE en MINDER STRESS!

ONLINE: Wegens COVID-19 is het ook mogelijk de Mindful Run / Mindful Walk ONLINE (via Zoom) te doen. De voor- en nabespreking zijn online en je kiest zelf wanneer je jouw individuele Run of Walk die dag inplant. Dit programma bestaat uit 4 individuele online bijeenkomsten en kost €145,00. Na afronding ben je van harte welkom om kosteloos een keer aan te sluiten bij een 5-weekse cursus.

Data: samen in te plannen

Kosten: Dit programma bestaat uit 4 individuele online bijeenkomsten en kost €145,00. Na afronding ben je van harte welkom om kosteloos een keer aan te sluiten bij een 5-weekse cursus.

Registratie is afgesloten

Deel dit evenement