do 10 dec. | Locatie omgeving Drunen/Vlijmen/Heusden

Mindful Walk cursus (1)

5-weekse Mindful Walk cursus in de regio Drunen/Vlijmen/Heusden. Mindful Walk is een bijzonder fijne en effectieve manier om in beweging te komen, bewuster te ademen en weer in balans te komen. En dat zorgt voor minder stress en meer energie en ontspanning.
Registratie is afgesloten
Mindful Walk cursus (1)

Tijd en locatie

10 dec. 2020 09:30 – 11:30
Locatie omgeving Drunen/Vlijmen/Heusden

Over het evenement

De Mindful Walk methode maakt je bewust van je ademhaling en leert jou met diverse oefeningen/technieken je ademhaling te verbeteren waardoor je zult merken dat je hier tijdens het sporten/wandelen maar ook gedurende de dag meer energie zult krijgen. De ademhalingstechniek verbind je met het ‘hier en nu’ en is de meest gezonde manier van ademhalen. Je leert tijdens de cursus ook beter wandelen en luisteren naar je lichaam. We gaan mindfulness technieken toepassen en yogaoefeningen doen in combinatie met hardlopen (mindful run) of wandelen (mindful walk). De aangeboden cursussen hebben als doel om jou beter te laten ademen, zodat je gemakkelijker en beter leert lopen. Daarnaast richt de training zich op het leren focussen en je bewust te maken van het NU. Je gaat hoe verder de cursus vordert steeds meer van je hoofd naar je hart.

Met als uiteindelijk het belangrijkste resultaat: MEER ENERGIE en MINDER STRESS!

Data: Donderdagen 10-12 |17-12 | 24-12 | 31-12 | 7-01 van 09:30-11:00 uur nog nader te bepalen in Heusden-Drunen-Vlijmen-Loonse en Drunense Duinen

Kosten: Een cursus bestaat uit 5 bijeenkomsten van 1,5 uur en kost €95,00 pp..

Lokatie(s):  Ik verzorg deze trainingen op diverse locaties in de omgeving van Drunen/Vlijmen/Heusden. 

Daarnaast verzorg ik kennismakingsclinics op diverse locaties, dit kan ook op aanvraag op een door jullie gewenste plek. De clinics duren 1,5 uur en hierin maak je kennis met Mindful Run en Walk! Zodat je een beeld hebt of deze training ook iets voor jou is. Kijk in de agenda wanneer de eerstvolgende clinic gepland staat.

Deel dit evenement