Door de rustige wijze van kijken, luisteren en het delen van kennis en ervaring, kan Marlene verbinden. Zij inspireerde mij om mezelf weer te verbinden met mijn eigen (helende) kracht. Het reflecteren op de Reiki-principes heeft mij nieuwe inzichten gebracht over dankbaarheid, toewijding en vriendelijkheid. Een programma of sessie bij Marlene volgen, kan ik van harte aanbevelen.

Augustus 2020

Marjan van Munster

In de kern bestaat volgens mij alles en iedereen uit energie. Je kunt met je eigen energie merkbaar positieve effecten bewerkstelligen bij jezelf én bij anderen. Ergens weten of voelen we dat allemaal wel. Maar hoe pak je het aan om dat gericht en effectief te doen? Marlene heeft mij in Reiki 1 door oefening met heel praktische en beproefde technieken laten ervaren hoe je je eerste stapjes op dit pad kunt zetten. Nooit gedacht dat het zo bereikbaar is en zo vanzelfsprekend en natuurlijk zou voelen!

Februari 2020

Peter

Werd goed ontvangen, alles van tevoren uitgelegd. Fijne Reiki-behandeling, voor herhaling vatbaar.

Januari 2020

M. van Wijk

Heel leuke behandeling maar voor mij, ik ben bijna 80 jaar, was de trap een probleem en ook het rijden. Maar verder - ik heb ervaring met reiki - echt een aanbeveling!!

September 2019

M. Reisinger

Een super ervaring! Nog nooit eerder een Reikibehandeling gehad, maar zeer (positief) verrast door Marlene. Een heel warm mens die weet wat ze doet. Ik raad het iedereen aan!

September 2019

M. Smits

Vriendelijke ontvangst en vaardige handen en mooie sessie.

September 2019

C. Ede

Er wordt een korte intake gehouden om een passende behandeling te geven, dat maakt het extra persoonlijk. Fijne sfeer, prettige behandeling en na afloop een deskundig advies. Zeer aan te raden!

September 2019

K. de Jongh

Marlene coacht mij nu een tijdje en ik voel me enorm op mijn gemak bij haar. Ze voelt intuïtief aan wat er nodig is om mij te helpen mijn belemmeringen los te laten. Marlene heeft een warme uitstraling en geeft me een veilig gevoel. Daardoor lukt het me ook om mezelf open te stellen tijdens de sessies, waardoor het effect groter is. Marlene gebruikt fijne doeltreffende technieken. Dankzij het coachingstraject zit ik beter in mijn vel en voel ik me meer mijzelf.

Annemarijn Lok